Inspire Healthcare Event

Datum: 
vrijdag, 7 december, 2018 - 09:00

Inspire Healthcare is een event dat georganiseerd wordt door  In4care, Rockstart, Poolstok en Domus Medica in het Congrescentrum Ter Elst | Antwerpen. We vinden het immers belangrijk om de krachten te bundelen en te zorgen voor meer synergie en minder versnippering in het zorginnovatielandschap.

Inspire Healthcare is opgebouwd rond het "festivalprincipe". Zo zal er steeds op verschillende plaatsen/podia/stages iets te doen, zodat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Check het programma!

Inspire healthcare is dus allesbehalve een "congres". De stijl en sfeer is informeel en ongedwongen. Plof ook gerust in één van de zitzakken neer, of in het ballenbad-meeting point. We willen een setting creëren die het mogelijk maakt zoveel mogelijk inspiratie op te doen, informatie te verzamelen en met mensen in contact te komen uit diverse sectoren. Omdat innovatie en de toekomst van de gezondheidszorg nu eenmaal iets is van mensen voor mensen.

Ben je actief in de ziekenhuiswereld, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, bijzondere jeugdzorg of in een voorziening voor mensen met een beperking?  En wil je je organisatie toekomstbestendig maken
Of lever je met je start-up of onderneming innovatieve diensten/producten aan de zorgsector? En wil je in contact komen met key-spelers uit zorg en welzijn?

Dan is Inspire Healthcare voor jou the place to be! Ontmoet elkaar, laat je inspireren en spring samen de zorg van overmorgen tegemoet! 

Laat je prikkelen door verrassende (ken je Cedric Dumont of Bart De Witte?) sprekers uit binnen -en buitenland, ontmoet andere zorghelden en health pioniers op de belevenisbeurs met 50 standen, put inspiratie uit cases uit de zorgsector, dompel je onder in ethische vraagstukken, leef mee met het toekomstdebat over de zorg in 2050 en geniet van stand-up comedy van de bovenste plank.

Laat de kostprijs geen drempel zijn, want voor slechts €50 neem je deel aan Inspire Healthcare!

 

Bekijk het programma en schrijf in!

 

 

Type Event: