Het LMN Regio Gent maakt vanaf juli 2020 de omschakeling naar eerstelijnszones. Deze website zal verdwijnen, klik hier voor meer info

Train je veerkracht van 1 tot 10 oktober

Heb je last van stress? Voel je je ongelukkig of verdrietig? Je bent niet alleen. Eén op de drie Gentenaars heeft er mee te maken. Tijdens de 10-daagse van de geestelijke gezondheid van 1 tot en met 10 oktober 2019 vinden er in Gent meer dan 40 activiteiten plaats die je helpen om beter om te gaan met kleine en grote uitdagingen in het leven. Want jawel, veerkracht kan je trainen!

Kom en train je veerkracht! Iedereen is welkom en de activiteiten zijn gratis.

De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties verspreid in Gent. Allerlei herkenbare thema’s komen aan bod zoals piekeren, opgroeien, stress en omgaan met verdriet en tegenslagen.

Er is van alles te zien, te beleven en te leren. Er staan interessante lezingen op het programma, onder meer van regisseur Nic Balthazar, danser-choreograaf Ish Ait Hamou en moraalfilosoof Patrick Loobuyck. Een aantal organisaties zetten de deuren open en op tal van workshops kan je werken aan jezelf en aan je mentale veerkracht.

Bekijk het aanbod op www.stad.gent/veerkracht en stel zelf je programma samen. Voor sommige activiteiten moet je vooraf inschrijven en is het aantal plaatsen beperkt.