Het LMN Regio Gent maakt vanaf juli 2020 de omschakeling naar eerstelijnszones. Deze website zal verdwijnen, klik hier voor meer info

Nieuw vanaf april: Start2Diabetes

Vanaf april is Start2Diabetes in Gent (en deelgemeenten) een feit! Met Start2Diabetes wil men mensen die nog niet zo lang geleden de diagnose diabetes type 2 kregen, op weg helpen en een antwoord bieden op vragen rond diabetes.

Dit proefproject start exclusief voor mensen uit Gent en deelgemeenten. In een persoonlijk gesprek met iemand van de Diabetes Liga wordt het voor de persoon met diabetes duidelijk hoe zijn leven verder verloopt, waar hij recht op heeft en waar hij terecht kan voor verdere hulp en ondersteuning.  Vanaf april 2018 kunnen de gesprekken doorgaan.

De gesprekken kunnen enkel op afspraak, op een dinsdagnamiddag in het Diabeteshuis, Ottergemse Steenweg 456, 9000 Gent. Zowel leden als niet-leden kunnen er gebruik van maken.

Wie meer info wenst of een afspraak wil maken voor zo’n gesprek, kan terecht bij de Diabetes Infolijn via het gratis nummer 0800/96 333 of infolijn@diabetes.be.

U vindt de flyer voor patiënten in bijlage.

Bijlage(s):