Interprofessioneel ontmoetings- en vormingsmoment Gentbrugge-Ledeberg

Het verslag (inclusief presentatie) en enkele sfeerbeelden van deze avond kan u hier terugvinden.

 

Het LMN organiseert in samenwerking met de deel-SEL Gent op donderdag 11 juni 2015 een lokaal interprofessioneel ontmoetings- en vormingsmoment voor alle eerstelijnszorgverleners uit Gentbrugge-Ledeberg die te maken krijgen met chronisch zieke patiënten.

Tijdens deze avond kan je bij een drankje jouw collega-zorgverleners ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan aan de hand van interprofessioneel casusoverleg. De avond heeft als thema 'medicatieproblematiek en valpreventie in de 1e lijn' en zal worden gemodereerd door apotheker Carolien Bogaerts, werkzaam bij KOVAG (Koninklijk Oost-Vlaams Apothekersgild)

"Zorgverleners zitten als gelijken rond tafel, dit is een aangename manier om elkaar te leren kennen."

(getuigenis deelnemer vorige interprofessionele vorming)

De avond is bedoeld voor alle eerstelijnszorgverleners werkzaam in Gentbrugge-Ledeberg en is volledig gratis. Accreditering voor artsen, kinesitherapeuten en apothekers werd aangevraagd en vormingsattesten voor andere beroepsgroepen worden voorzien.

Praktisch: 11 juni 2015 van 20u15 tot 22u30, Dienstencentrum Gentbrugge, Braemkasteelstraat 35, 9050 Gentbrugge.

Inschrijven doe je ten laatste op 5 juni 2015 door een e-mail te sturen naar michiel.van.lysebetten@hvg.be. Vermeld in het onderwerp 'Interprofessionele ontmoeting Gentbrugge-Ledeberg' en in de e-mail jouw naam en discipline. Hopelijk tot dan!