Het LMN Regio Gent maakt vanaf juli 2020 de omschakeling naar eerstelijnszones. Deze website zal verdwijnen, klik hier voor meer info

eHealth-opleiding in je eigen groepspraktijk

Tijdens de zomermaanden bood éénlijn.be voor groepspraktijken en/of voor lokale groepen artsen speciale sessies aan die allemaal eenzelfde EMD pakket gebruiken. Men zet dit aanbod nu verder omwille van het grote succes.

'Live' sessie in de eigen praktijk (Huisartsen)

De ICT-ondersteuners van éénlijn.be (een samenwerkingsverband tussen de Vlaamse Overheid en verschillende partners om opleidingen te organiseren rond eHealth) komen gratis ter plaatse en tonen, aan de hand van mobiele klassen, hoe de verschillende eGezondheidsdiensten werken in een bepaald softwarepakket. Een dergelijke sessie legt meteen een goede basis om de volledige praktijkpremie te behalen, want die is voortaan afhankelijk van het gebruik van deze diensten.

Je kan zelf een sessie aanvragen op een datum en uur naar keuze. Er is slechts één voorwaarde: er moeten dan minstens vijf artsen effectief aanwezig zijn (maximum 12 deelnemers per sessie). Een sessie kan in je eigen praktijk plaatsvinden maar ook in een zaaltje in de buurt. Zend een e-mail naar info@eenlijn.be en zij nemen contact op voor alle praktische afspraken.

Combidagen (Huisartsen en Apothekers)

Daarnaast organiseert éénlijn.be ook combidagen: op één dag tijd krijg je eerst de basis mee van eHealth én ga je meteen aan de slag binnen jouw pakket. Dit aanbod is er voor artsen en apothekers. De aangeboden combidagen zijn evenwel niet dichtbij regio Gent (Westerlo en Brussel). Meer info is te vinden op de website van éénlijn.be.