Vormingen

 

Op 24 mei 2018 vond in het ontmoetingscentrum Flora een buurtbijeenkomst plaats voor alle zorg- en hulpverleners die werkzaam zijn in Merelbeke. 

Op 19 april 2018 vond in het Jeugd- en gemeenschapscentrum een buurtbijeenkomst plaats voor alle zorg- en hulpverleners die werkzaam zijn in Destelbergen en Heusden. 

Op 29 maart 2018 vond in het Dienstencentrum Ledeberg een buurtbijeenkomst plaats voor alle zorg- en hulpverleners die werkzaam zijn in Ledeberg. 

Vorige week (13/3) vond de ‘kick-off Gentse zelfstandige thuisverpleegkundigen’ plaats. Naast een inhoudelijke vorming door prof. vande Moortel, werd vooral ook nagedacht over het beter verenigen van alle zelfstandig thuisverpleegkundigen werkzaam in Gent!

Medisch-Farmaceutisch Overleg (MFO) - of eenvoudig gezegd: overleg tussen artsen en apothekers - staat op veel plaatsen nog in z'n kinderschoenen, maar geleidelijk aan beginnen er meer en meer lokale initiatieven te groeien. Daarom organiseert KOVAG een infomoment voor apothekers en huisartsen!

Pagina's

Subscribe to RSS - Vormingen