Het LMN Regio Gent maakt vanaf juli 2020 de omschakeling naar eerstelijnszones. Deze website zal verdwijnen, klik hier voor meer info

Interprofessionele vorming Oostakker: een terugblik

Op 1 december ging er een interprofessionele vorming door voor alle eerstelijnszorgverleners werkzaam in Oostakker. Vijvendertig zorgverleners zijn er met elkaar in overleg gegaan.

Onder de noemer 'ken jij je collega-zorgverleners uit Oostakker al?' werden alle eerstelijnszorgverleners werkzaam in Oostakker opgeroepen om met elkaar kennis te maken. Deze interprofessionele vorming (IPV) was een initiatief van LMN Regio Gent in samenwerking met deel-SEL Gent. De vorming zelf werd uitgewerkt in samenwerking met lokale zorgverleners. Zij bepaalden de inhoud en het verloop van deze avond.

Geslaagde vorming?

Na een korte inleiding door LMN Regio Gent, gingen de zorgverleners zelf aan de slag. Via een heuse (professionele) speeddate, kon men collega's van andere disciplines leren kennen. De aanwezigen gingen ook in kleine multidisciplinaire groepjes in overleg met elkaar aan de hand van enkele casussen.

Enkele sfeerbeelden kan je op onze facebookpagina terugvinden, een evaluatie van de avond kan je ook downloaden alsook de gebruikte powerpoint.

Wil je ook kennismaken met lokale collega's?

Wil je ook een interprofessionele vorming organiseren in jouw buurt waarbij je kan kennismaken met jouw lokale collega's? Op deze pagina staan onze geplande vormingen voor het voorjaar 2017. Contacteer het LMN als je meer concrete info wenst over jouw buurt.