Het LMN Regio Gent maakt vanaf juli 2020 de omschakeling naar eerstelijnszones. Deze website zal verdwijnen, klik hier voor meer info

Interprofessionele vorming Binnenstad - Papegaai: een terugblik

Op 12 januari ging in het Lokaal Dienstencentrum De Horizon een interprofessionele vorming door voor alle eerstelijns zorgverleners werkzaam in Binnenstad - Papegaai. Met zo'n 25 aanwezigen en heel wat positieve evaluaties kan deze avond een succes worden genoemd!

Onder de noemer 'ken jij je collega-zorgverleners uit Binnenstad - Papegaai al?' werden alle eerstelijns zorgverleners werkzaam in de Binnenstad en Elizabethbegijnhof - Papegaai opgeroepen om met elkaar kennis te maken. Deze interprofessionele vorming (IPV) was een initiatief van LMN Regio Gent in samenwerking met deel-SEL Gent. De vorming zelf werd uitgewerkt in samenwerking met lokale zorgverleners. Zij bepaalden de inhoud en het verloop van deze avond.

Geslaagde vorming?

Na een korte inleiding door LMN Regio Gent, gingen de zorgverleners zelf aan de slag. Via een heuse (professionele) speeddate, kon men collega's van andere disciplines leren kennen. De aanwezigen gingen ook in kleine multidisciplinaire groepjes in overleg met elkaar aan de hand van enkele casussen.

Wil jij ook kennismaken met lokale collega's?

Wil je ook een interprofessionele vorming organiseren in jouw buurt waarbij je kan kennismaken met jouw lokale collega's? Op deze pagina staan onze geplande vormingen voor het voorjaar 2017. Contacteer het LMN als je meer concrete info wenst over jouw buurt.